Waar ik vandaan kom, daar kennen wij geen eenzaamheid

“Waar ik vandaan kom, daar kennen wij geen eenzaamheid. Daar waar mijn oorsprong ligt, is iedereen erg betrokken met elkaar. Daar in Liberia, voel ik mij nooit eenzaam of alleen. Daar waar ik op straat loop, gaat er geen dag voorbij dat ik niet gezien en gehoord ben.

Daar, waar mijn passie z’n oorsprong vindt.”

Ik verlang naar dat gevoel hier in Heusdenhout, in Nederland, wat in Liberia zo sterk aanvoelt, het gevoel van: ik zie jou, ik hoor jou, jij mag er zijn, het gevoel verbondenheid. Hier in Het Nest heb ik de mogelijkheid gekregen om mensen met elkaar te verbinden. Een maatschappelijke waarde die mij erg aan het hart ligt en waar ik mij hard voor wil maken. Daarom wil ik met mijn sociaal agogische activiteiten in Heusdenhout meer verbinding en duurzame netwerken tot stand brengen. Ik wil dit graag doen door mensen die zich eenzaam of alleen voelen met elkaar in contact te brengen, zodat zij aan de hand hiervan een breder netwerk creëren, zodat zij zich niet eenzaam of alleen hoeven te voelen.

Wanneer mijn tijd erop zit in Heusdenhout, hoop ik dat ik de verbinding heb weten te leggen tussen buurtbewoners onderling, dat is mijn streven, ook al zijn dit maar twee mensen. Want iemand zei mij laatst: “Je hoeft niet iets groots te doen, voor een groot effect, zolang het maar authentiek en oprecht is”.

judy (1)

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s