Een klein kijkje achter de schermen!

 

Vandaag een klein kijkje achter de schermen! Normaal gesproken zou er een project van een van onze mede-studenten uitgelicht worden, maar aangezien het nu meivakantie is hebben we vandaag een blog over wat er zich nou eigenlijk afspeelt op de zolder van Villa Boerenbont!

Wij hopen dat u er al van op de hoogte bent dat u van harte welkom bent om ons op te zoeken op de zolder, maar mocht dit nog niet het geval zijn en u heeft een vraag of u bent stiekem gewoon enorm nieuwsgierig naar hoe de plek er uit ziet van waaruit Thuis in de Wijk werkt, kom dan vooral langs op Aardenhoek 4!

Vanaf de start van Thuis in de Wijk hebben wij een aantal sprekers te gast gehad op de zolder. De eerste drie weken was dit geregeld vanuit Avans Hogeschool. We hebben kennis gemaakt met Hera van Willick. Zij is haar droom gevolgd en heeft in ruim 400 dagen door 28 landen in Europa en Azië gefietst. Hera was voor velen van ons een inspiratiebron als het gaat om het uitvoeren van je ideeën/dromen/passies en vooral het niet opgeven, maar doorzetten bij tegenslagen. Mocht u meer willen weten over Hera, dan kunt u een kijkje nemen op haar blog.

In deze eerste drie weken hebben wij ook al kennis gemaakt met Stichting Wij, de Gemeente en de jongerenwerkers van Heusdenhout. Zij hebben ons veel tips gegeven, waardoor wij bij voorhand al van hun ervaringen konden leren. In deze eerste drie weken was ook de wijkbijeenkomst, waar we u misschien wel gezien hebben!

Na de eerste drie weken veranderde het aanbod van gastsprekers. Vanaf nu konden wij zelf aangeven bij welk onderwerp wij wel wat extra uitleg zouden willen krijgen. Zo hebben we een aantal gastlessen over ‘diversiteit in de samenleving’ gehad en een aantal gastlessen over ‘organisatiekunde’. Uiteraard zijn er ook veel momenten niet gezamenlijk gepland. Op die momenten verschilt het dan ook wie er wel en niet aanwezig is op de zolder en wie er wel en niet aanwezig is in de wijk. Over het algemeen is er altijd wel iemand van ons aan het werk aan zijn of haar project op de zolder, zoals ook te zien is op de volgende foto’s. Daarnaast zijn deze ‘vrije’ momenten voor ons ideaal om van elkaar te horen hoe onze projecten gaan en waar eventueel extra hulp gebruikt kan worden.

Deze slideshow heeft JavaScript nodig.

Tenslotte willen we u alvast uitnodigen voor zondag 26 juni. Op deze datum is namelijk ons eindevent gepland! Tot nu toe is alleen de datum nog maar bekend, maar zodra wij meer weten houden wij u zeker op de hoogte. Schrijf 26 juni alvast op in uw agenda, want iedereen is welkom om er een gezellige dag van te maken!

U kunt ons bereiken via onze mail: thuisindewijk@gmail.com
U kunt ons vinden en volgen via onze facebook:
Of u kunt uiteraard gezellig bij ons langskomen op de zolder van Villa Boerenbont: Aardenhoek 4. Om er zeker van te zijn dat er iemand van ons aanwezig is, kunt u het beste een afspraak maken via ons e-mailadres. Het zou jammer zijn als u voor een gesloten deur zou staan!

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s