Hannah en Anne

Vorige week hadden we Omroep Brabant te gast in “Het Nest”, deze week waren er een fotograaf en journaliste van “Punt”* op bezoek om Anne en Hannah te interviewen voor een artikel in het blad!

Deze slideshow heeft JavaScript nodig.

Anne en Hannah houden zich bezig met de statushouders in Breda, hier zijn ze heel druk mee en bezoeken allerlei organisaties die iets voor deze mensen willen doen. Ze zijn heel benieuwd naar welke betrokken partijen ondersteuning kunnen bieden in het opbouwen van een sociaal netwerk.

Ze zijn op het idee gekomen doordat ze benadert zijn tijdens de ‘beweeg test’ van Breda Actief in Heusdenhout. Ze kwamen in contact met een aantal jongens die statushouder zijn. Vanaf dat moment komen de jongens elke week samen op de zolder van ‘Villa Boerenbont’ om te kletsen over hun ervaringen als statushouder. Anne en Hannah  kunnen met de informatie die ze van zowel de jongens , als de organisaties krijgen, verder aan de slag met hun project.

Bent u nu benieuwd geworden naar wat Hannah en Anne precies doen, of naar andere projecten van ‘Thuis in de wijk’? Houdt dan onze blog in de gaten! Volgende week vrijdag schrijven Hannah en Anne een stukje op de blog over hun belevingen in de wijk!
Bekijk ook onze facebookpagina om op de hoogte te blijven:
https://www.facebook.com/thuisindewijk/?fref=ts

*Schoolmagazine van Avans

 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s