Omroep Brabant op bezoek

Contact leggen is ook deze week weer het hoofdthema van Thuis in de Wijk. Studenten trekken er weer op uit, de wijk in! De doelstelling is dan ook om deze week langs elke deur in Heusdenhout te zijn geweest, om elke wijkbewoner op de hoogte te stellen van Thuis in de Wijk.
Mocht u niet thuis zijn geweest wanneer wij aan u deur kwamen, heeft u als het goed is een brief van ons in uw brievenbus gevonden! Hierin staan alle projecten beschreven, mocht u interesse hebben kunt u ons uiteraard bereiken via ons e-mailadres: thuisindewijk@gmail.com of u kunt een bezoekje brengen aan onze locatie: de zolder van Villa Boerenbont, Aardenhoek 4.

de wijk in
De wijk in!

Daarnaast is Omroep Brabant vandaag bij ons en misschien wel bij u langs geweest! Zij zoomden in op wat Thuis in de Wijk is en op het project van Melissa Sijstermans en Nienke Busink. Zij houden zich bezig met verbinding tussen bewoners van de flat De Gastede. Omroep Brabant is samen met Melissa en Nienke bij een bewoonster van deze flat langs geweest om een interview af te nemen.
Een van onze docenten, Jan Havermans, is ook geïnterviewd over Thuis in de Wijk. Het is nog niet bekend wanneer het wordt uitgezonden. Houd dus vooral onze facebookpagina en de blog in de gaten! Zodra een datum bekend is zullen wij deze hierop melden!

omroep brabant
Omroep Brabant op bezoek!

https://www.facebook.com/thuisindewijk/?fref=ts

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s