Welkom!

Welkom bij “Thuis in de wijk”!

Wij zijn Nienke en Ilse, twee studenten die deel uitmaken van het project “Het Nest” samen met 28 studenten. Wij nemen u komende maanden mee op onze avonturen in de wijk Heusdenhout en we houden voor u bij welke leuke initiatieven tot stand komen!

Het kan zijn dat u al van ons gehoord heeft, maar we stellen onszelf voor de zekerheid toch even voor! Wij zijn van ‘Thuis in de wijk’ wat is opgezet vanuit Avans Hogeschool in Heusdenhout. ‘Thuis in de wijk’ bestaat uit drie onderdelen. Het eerste onderdeel is ‘Oud ontmoet Jong’ waar drie derdejaars studenten zich mee bezig houden. Het tweede onderdeel is ‘Active Ageing’ een afstudeerproject van een vierdejaars studente. Zij zullen zich later op deze blog zelf aan u voorstellen!

Wij zijn, zoals eerder genoemd, van het derde onderdeel ‘Het Nest’. Met dertig studenten van de opleidingen Culturele Maatschappelijke Vorming, Sociaal Pedagogische Hulpverlening & Maatschappelijk Werk en Dienstverlening zijn we begin februari fanatiek van start gegaan in de wijk Heusdenhout.

Elke dag staat in het teken van sociale meerwaarde creëren in de wijk Heusdenhout. Hoe we dat invullen hangt helemaal af van de vraag/wens/idee die u als bewoner heeft. Waar kunnen wij helpen bij deze vragen/wensen/ideeën? Komende maanden gaan we dat onder vinden door op pad te gaan en met u in gesprek te gaan! U zult ons dus zeker tegen komen in uw wijk.

Bent u benieuwd geworden naar ons project, volg ons dan via onze blog en/of facebook! De link zal hier onder beschreven worden.

Elke woensdag en vrijdag posten wij een nieuwe blog. Heeft u een vraag/wens/idee die u ons persoonlijk wil komen vertellen, of vind u het leuk om een kijkje te nemen in ons Nest? U bent van harte welkom om ons op te zoeken op de zolder van Villa Boerenbond!

Wij zien u graag binnenkort, in de wijk of bij ons in Het Nest!

Adresgegevens:
Villa Boerenbond
Aardenhoek 4
4817 NE Breda

Facebook link:
https://www.facebook.com/thuisindewijk/?fref=ts

E-mail adres:
thuisindewijkbreda@gmail.com

 

Advertenties

Een gedachte over “Welkom!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s